VerandaGlaswand

Dankzij glazen schuifwanden een extra woonkamer voor Erwin & Kim uit Aalten

In het huis van Erwin en Kim is het gezellig, maar soms ook een beetje vol. VerandaGlaswand hielp hen aan de perfecte oplossing…

Landelijk gelegen, in een natuurlijke omgeving staat de leuke woning van Kim en Erwin. Zij zijn sinds kort de trotse eigenaren van een tweede woonkamer in de tuin. We treffen hen in het oosten van het land, in Aalten.

Kim & Erwin in hun overkapping

 

Ruimte tekort 

"We woonden eerst een paar straten verderop, dus we hadden een hele gemakkelijke verhuizing. Inmiddels is dat alweer 7 jaar geleden en de kinderen zijn intussen ook een stukje ouder en groter. We hebben twee pubers van 15 en 17 jaar die graag vrienden uitnodigen. We merkten dat we dan toch een extra ruimte tekort kwamen."

 

Het hele jaar door genieten

Kim en Erwin hebben daarom gekozen om een overkapping te plaatsen, die is afgesloten met de schuifwanden van Veranda Glaswand. "Het voelt echt als een verlenging van onze woonkamer. Dankzij de glazen schuifwanden hebben we het hele jaar door plezier van de overkapping. We hebben ook een houtkachel in de ruimte staan zodat we ook in de winter hier warm en sfeervol kunnen zitten." 

Overkapping met glazen schuifwanden

 

Meer natuurbeleving

Kim en Erwin hebben de overkapping prachtig ingericht met natuurlijke kleuren en materialen. "Het voelt alsof we veel meer buiten zijn en we kunnen ook meer genieten van de tuin. Het is een knus hokje waar we veel natuurbeleving hebben. Zo zien we veel vogels, maar ook eekhoorntjes. Erg leuk om te zien."  

 

Soepele installatie

"We zijn erg blij met hoe de installatie verlopen is. Van tevoren kregen we netjes een belletje dat ze eraan kwamen. Het monteren van de glaswanden ging snel en accuraat door keurige monteurs. Daarnaast was het advies en de flexibiliteit van Bernard erg fijn. We zijn blij met de strakkere uitstraling van de steellook."

Tuin met overkapping 

Dankzij glazen schuifwanden een extra woonkamer voor Erwin & Kim uit Aalten
Glazen schuifwanden voor Jan & Wilma uit Maurik
Mag dat: vergunningvrij een overkapping plaatsen?