FAQ veelgestelde vragen over onze glas schuifwanden! - Verandaglaswand.nl
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   FAQ veelgestelde vragen over onze glas schuifwanden!

   • Welke levertijd hebben jullie op dit moment?

   Wij proberen onze glazen schuifwanden altijd zo snel mogelijk te leveren op jouw adres. Levertijd is 4 tot 6 weken. 

    

   • Hoe gaat de levering?

   Onze schuifwanden worden direct geleverd uit de fabriek op jouw adres. Dit wordt gedaan met een vaste koerier. Het is belangrijk dat je een goede plaats heb om de glaswanden op te slaan. Glas mag niet vlak neergelegd worden! Om kosten te besparen komt de koerier alleen, een handje helpen is nodig. Wij bellen jouw een aantal dagen van te voren zodat jij weet hoe laat je de koerier kan verwachten.

    

   • Hoe meet ik de hoogte?

   De hoogte meet je vanaf de bovenkant tegen de balk (waar de bovenste rail tegenaan komt) tot aan de grond. Deze maat vul je in bij 'Hoogte van de opening in centimeters'. Door onze boven-rail van 7centimeter is er altijd voldoende speling om wat hoogte op te vangen. Circa 3 centimeter.

    

   • Heb ik altijd een funderingsbalk nodig?

   Een voldoende stevig terras en waterpas kan prima zonder funderingskoker.  Twijfel je toch aan je terras dan is een andere optie om bijvoorbeeld een betonstrookje te storten of een fundering van betonnen opsluitbandjes te maken. Bestel hier eventueel een funderingskoker.

    

   • Waarom moet ik het hele bedrag in één keer betalen?

   Wij leveren producten die op gemaakt worden, zodra de bestelling is afgerond bestellen wij direct alle materialen die nodig zijn voor glazen schuifwanden. Denk aan glas en profielen. Onze toeleveranciers worden dan ook direct betaald. 

    

   • Kan ik een offerte opvragen?

   We maken graag een offerte op maat voor je glazen schuifwanden.

    

   • Kan ik mijn bestelling terug sturen?

   Maatwerkproducten kunnen niet terug gestuurd worden, onze schuifwanden kunnen wij namelijk niet opnieuw aanbieden.

    

   • Bieden jullie ook getint glas aan?

   Op dit moment bieden wij nog geen getint glas aan. Wij krijgen hier wel regelmatig vragen over. Mogelijk voegen we dit binnenkort toe.

    

   • Bieden jullie ook glas op maat aan?

   Jazeker bieden wij glas op maat aan. Dit is wel behoorlijk prijzig en met een langere levertijd. Verwachte meerprijs circa €50 per vierkante meter. WhatsApp of email jouw aanvraag.

    

   • Hoe meet ik de juiste afmeting?

   De belangrijke maat is de 'dagmaat'. Dit is de breedte en hoogte tussen de opening.

    

   • Hoe reken ik de overlap tussen de glaspanelen uit?

   De overlap reken je uit het aantal glaspanelen te vermenigvuldigen met de breedte van het glaspaneel. Bijvoorbeeld 5x90cm is: 450cm. Stel dat de opening 430cm. Dan is de som als volgt: 450cm-430cm=20cm. Deze maat deel je door het aantal glaspanelen-1. Dus 20cm / 4 = 5cm overlap per paneel.

    

   • Welke kleur profielen kan ik kiezen?

   Wij leveren onze profielen, U-profielen en Geleideprofiel in 4 kleuren aan. Zwart Ral9005, Antraciet Ral7016, Wit Ral9001 en Creméwit Ral9010

    

   • Zijn meenemers handig? 

   Meenemers voor glaspanelen kunnen zeker voordelen hebben in bepaalde situaties. Bedenk wel dat de meenemers altijd één kant op werken. Alleen met het sluiten van de glaswand. Daarnaast is de overlap van de glaspanelen niet meer schoon te maken.

    

   • Welke handgrepen leveren jullie?

   Wij leveren RVS komhandgrepen, deze plakt u eenvoudig op het glaspaneel. Wij leveren geen glaspanelen voorzien van handgreep gaten. Dit is denken wij niet veilig, bedenk eens wat er gebeurt als iemand zijn vingers bekneld raakt.

    

   • Hoe leveren jullie de glazen schuifwanden?

   Als je een order geplaatst heb nemen wij binnen 4-5 werkdagen contact op om een leverdatum door te spreken. Bij levering door onze bezorger zou het erg prettig zijn als u kunt helpen met het lossen van de glaspanelen.

    

   • Leveren jullie op de eilanden?

   Niet alle plekken zijn even goed bereikbaar, de waddeneilanden zijn een voorbeeld hiervan. Dit betekend dat we voor de eilanden een meerprijs rekenen voor levering.