0
Sluiten

Categorieën

Filters

   FAQ veelgestelde vragen over onze glas schuifwanden!

   • Welke levertijd hebben jullie op dit moment?

   Wij proberen onze glazen schuifwanden altijd zo snel mogelijk te leveren op jouw adres. Levertijd is 4 tot 6 weken. 

    

   • Hoe bestel ik een glazen schuifwand?

   Bekijk op de pagina glazen schuifwanden welke afmeting past bij jouw breedte. Je kan een keuze maken uit 82, 90 of 103cm glasbreedte. Kies je kleur en vervolgens geef je de hoogte in. Voeg eventueel tochtstrippen toe en plaats het product in de winkelwagen. Op de pagina Accessoires kun je kiezen voor handgrepen, funderingskoker of eventueel extra profiellengte. Goed om te weten is dat wij altijd standaard de U-profielen of glasopvang aan de zijkant meeleveren.

    

   • Hoe gaat de levering?

   Onze schuifwanden worden direct geleverd uit de fabriek op jouw adres. Dit wordt gedaan met een vaste koerier. Het is belangrijk dat je een goede plaats heb om de glaswanden op te slaan. Glas mag niet vlak neergelegd worden! Om kosten te besparen komt de koerier alleen, een handje helpen is nodig. Wij bellen jouw een aantal dagen van te voren zodat jij weet hoe laat je de koerier kan verwachten.

    

   • Hoe meet ik de hoogte?

   De hoogte meet je vanaf de bovenkant tegen de balk (waar de bovenste rail tegenaan komt) tot aan de grond. Deze maat vul je in bij 'Hoogte van de opening in centimeters'. Door onze boven-rail van 7centimeter is er altijd voldoende speling om wat hoogte op te vangen. Circa 3 centimeter.

    

   • Heb ik altijd een funderingsbalk nodig?

   Een voldoende stevig terras en waterpas kan prima zonder funderingskoker.  Twijfel je toch aan je terras dan is een andere optie om bijvoorbeeld een betonstrookje te storten of een fundering van betonnen opsluitbandjes te maken. Bestel hier eventueel een funderingskoker.

    

   • Kan ik een offerte opvragen?

   We maken graag een offerte op maat voor je glazen schuifwanden.

    

   • Kan ik mijn bestelling terug sturen?

   Maatwerkproducten kunnen niet terug gestuurd worden, onze schuifwanden kunnen wij namelijk niet opnieuw aanbieden.

    

   • Bieden jullie ook getint glas aan?

   Op dit moment bieden wij nog geen getint glas aan. Wij krijgen hier wel regelmatig vragen over. Mogelijk voegen we dit binnenkort toe.

    

   • Bieden jullie ook glas op maat aan?

   Jazeker bieden wij glas op maat aan. Dit is wel behoorlijk prijzig en met een langere levertijd. Verwachte meerprijs circa €50 per vierkante meter. WhatsApp of email jouw aanvraag.

    

   • Hoe meet ik de juiste afmeting?

   De belangrijke maat is de 'dagmaat'. Dit is de breedte en hoogte tussen de opening.

    

   • Hoe reken ik de overlap tussen de glaspanelen uit?

   De overlap reken je uit het aantal glaspanelen te vermenigvuldigen met de breedte van het glaspaneel. Bijvoorbeeld 5x90cm is: 450cm. Stel dat de opening 430cm. Dan is de som als volgt: 450cm-430cm=20cm. Deze maat deel je door het aantal glaspanelen-1. Dus 20cm / 4 = 5cm overlap per paneel.

    

   • Welke kleur profielen kan ik kiezen?

   Wij leveren onze profielen, U-profielen en Geleideprofiel in 4 kleuren aan. Zwart Ral9005, Antraciet Ral7016, Wit Ral9010 en Creméwit Ral9001

    

   • Welke handgrepen leveren jullie?

   Wij leveren RVS komhandgrepen, deze leveren wij per set van 2, deze plak je vervolgens eenvoudig op het glaspaneel. Een andere optie is de handgreep die op het glaspaneel geschoven wordt. Deze zijn te bestellen in Zwart 9005 of Antraciet7016. 

    

   • Hoe leveren jullie de glazen schuifwanden?

   Als je een order geplaatst heb nemen wij binnen 4-5 werkdagen contact op om een leverdatum door te spreken. Bij levering door onze bezorger is het noodzakelijk dat u helpt met het lossen van de glaspanelen.

    

   • Leveren jullie op de eilanden?

   Niet alle plekken zijn even goed bereikbaar, de waddeneilanden zijn een voorbeeld hiervan. Dit betekend dat we voor de eilanden een meerprijs rekenen voor levering.