VerandaGlaswand.nl

Het leveren van een breed pakket aan kwalitatief goede glazen schuifwanden: daarin heeft VerandaGlaswand.nl zich de laatste jaren gespecialiseerd. Niet alleen kwaliteit is voor ons belangrijk. Onze transparante werkwijze en scherpe prijs maken ons tot een betrouwbare en gewaardeerde leverancier voor klanten door heel Nederland.

Onze missie
Buitenleven voor iedereen

De eerste zonnestralen in de vroege lentezon. Of juist langer buiten genieten tijdens afkoelende zomermaanden. Bij VerandaGlaswand.nl is het onze missie om iedereen in Nederland te laten genieten van het buitenleven. Doordat wij glazen schuifwanden leveren tegen een scherpe prijs, maken wij het mogelijk om elke veranda of overkapping om te toveren tot een comfortabele tuinkamer.

Bezoek onze showroom in Midden-Nederland

Op zoek naar een passende glazen schuifwand of een complete overkapping? Dan is het fijn om goed advies te krijgen en natuurlijk ook te zien wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in het midden van Nederland.

  • Meer dan 2.000m² opslag
  • Koop direct bij de fabrikant
  • Advies op maat van onze experts
Kaart van Nederland
Veel tevreden klanten gingen je al voor
Bekijk prachtige toepassingen en volg ons via Instagram.
Wij gaan voor transparantie en tevreden klanten. 108 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4.
Bekijk alle reviews
Topkwaliteit voor iedereen
Door slimme oplossingen, bieden wij kwalitatief goede glaswanden voor een scherpe prijs.
Minimale overlap, maximaal plezier
Onze glaswanden zijn leverbaar in vier verschillende breedtematen. Beperkte overlap levert maximaal gebruikscomfort.
Doe het zelf
Onze glaswanden zijn eenvoudig te monteren met een uitgebreide handleiding. Voorzien van een uniek vervangbaar onderprofiel. Compleet geleverd, inclusief vier voorgemonteerde en verstelbare wielen in elk glaspaneel.
Montage service
Ons team bestaat uit professionele monteurs. We ontzorgen je graag met de montage van jouw glazen schuifwand. Wij werken tegen een vast tarief, ongeacht de grootte van de overkapping.