Kleur
Daktype
Breedte
Diepte

Glazen overkapping: veranda met glazen dak

Geniet meer en langer van het buitenleven onder een aluminium terrasoverkapping aan huis met glas. Onze op maat gemaakte terrasoverkappingen combineren visuele aantrekkelijkheid met praktisch gemak, waardoor je het hele jaar door comfortabel buiten kunt zitten. Ontdek deze duurzame investering en verrijk je tuin met een overkapping van glas.

Lees verder

Voordelen van een glazen overkapping

Een overkapping met glazen dak is meer dan een toevoeging aan jouw huis; het is de mogelijkheid om meer van buiten te genieten. De voordelen op een rij:

  • Esthetisch plezier: Een glazen overkapping van Verandaglaswand.nl heeft een stijlvol design. Samen met het natuurlijke licht dat het glazen dak opvangt verbetert het de uitstraling van jouw woonruimte.
  • Duurzaam: Glas is bestand tegen weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. Dit maakt de glazen overkapping een ideale keuze voor langdurig gebruik.
  • Veilig: Een veranda met gelaagd veiligheidsglas in het dak voorkomt dat glas in scherpe stukken breekt bij impact, waardoor het risico op verwondingen afneemt. Een bijkomend voordeel is dat gelaagd glas dempend werkt, waardoor je minder last hebt van het tikkende geluid van hagel of regen.
  • Verhoogde woningwaarde: Een glazen overkapping kan de marktwaarde van jouw woning verhogen, dankzij de verbeterde esthetiek en functionaliteit.
  • Veelzijdigheid in accessoires: Onze glazen overkappingen zijn uit te rusten met diverse luxe accessoires. Personaliseer je glazen overkapping met elektrisch bedienbare zonwering, antracietkleurige aluminium zijwanden en dimbare led spots.

Helder glas of melkglas overkapping

Bij een glazen overkapping van VerandaGlaswand.nl kun je kiezen tussen helder glas of melkglas. Helder glas zorgt voor maximale lichtinval, wat ideaal is om de natuurlijke omgeving zoveel mogelijk mee te krijgen. Melkglas laat ook licht door, maar is ondoorzichtig en creëert daarmee een rustgevende ambiance. Een dak van helder glas of melkglas is voor overkappingen in uiteenlopende breedte- en dieptematen mogelijk.

Van glazen overkapping naar tuinkamer

Door het toevoegen van een glazen schuifwand aan je overkapping met glazen dak creëer je een stijlvolle tuinkamer. Deze upgrade biedt bescherming tegen de elementen en verbetert de isolatie van de ruimte. Het resultaat is een veelzijdige tuinkamer waar je het hele jaar door kan genieten van de natuur, zonder in te leveren op comfort.

Montage van een glazen overkapping

Je kunt ervoor kiezen om de nieuwe glazen overkapping zelf te installeren of dit aan ons professionele team over te laten. Als je zelf aan de slag gaat leveren we een montageset inclusief vooraf gemonteerde profielen en spots. Voor een professionele installatie bieden wij een all-inclusive service tegen een scherp tarief, beschikbaar in bijna heel Nederland.