Kleur
Daktype
Breedte
Diepte

Aluminium overkappingen

Een aluminium terrasoverkapping is een mooie aanvulling voor een tuin. Wie altijd al droomde van een veranda of overkapping is bij ons aan het juiste adres. Wij bieden terrasoverkappingen tegen een scherpe prijs. Bij VerandaGlaswand.nl denken wij graag met je mee. Rust je aluminium overkapping uit met glazen schuifwanden, verlichting en nog veel meer. Ben jij je aan het oriënteren op een veranda of terrasoverkapping voor in de tuin? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in het midden van het land. Wij geven graag advies en laten je mogelijkheden zien.

Lees verder
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 510cm breed x 250cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 510cm breed x 300cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 310cm breed x 250cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 510cm breed x 350cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 610cm breed x 300cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Zonwerend dak
Terrasoverkapping zwart 410cm breed x 400cm diep met Polycarbonaat IQ Relax dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 410cm breed x 300cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 610cm breed x 400cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 410cm breed x 400cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 510cm breed x 400cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping antraciet 410cm breed x 250cm diep met Polycarbonaat Opaal dak
Opaal dak
Terrasoverkapping zwart 510cm breed x 350cm diep met Polycarbonaat Opaal dak

Duurzame aluminium overkapping voor iedere tuin 

Aan een aluminium overkapping zitten veel voordelen. Zo is een overkapping van aluminium erg duurzaam, omdat aluminium sterk en licht is. Een aluminium overkapping is ook nog eens eenvoudig om te plaatsen. Praktisch ook, omdat een aluminium overkapping te plaatsen is in vrijwel iedere tuin. Daarnaast is  een aluminium overkapping ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Verschillende maten overkappingen 

Wij bieden aluminium terrasoverkappingen in verschillende maten en met verschillende opties. Daarbij is het mogelijk om een tuinkamer te creëren, door glazen schuifwanden toe te voegen aan de overkapping. Een aluminium overkapping is makkelijk aan te passen aan de stijl van een huis, doordat het aluminium in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is.

De voordelen van een aluminium terrasoverkapping 

Een voordeel van aluminium overkappingen is dat ze licht van gewicht zijn. Realiseren is eenvoudig zonder dat het aanleggen van extra dragende muren of verstevigende fundamenten nodig zijn. Dit maakt aluminium overkappingen ook geschikt voor verhoogde terrassen en balkons.

Jarenlang mooi zonder onderhoud 

Aluminium overkappingen zijn duurzaam en blijven jarenlang mooi, zonder veel onderhoud. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden zoals wind, regen en zon en verkleuren niet of nauwelijks. 

Aluminium overkappingen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, afmetingen en formaten. Poedercoaten is mogelijk in elke gewenste kleur. Aluminium is daarnaast een materiaal dat goed te recyclen is.

Stijlvol antraciet of zwart

Onze aluminium overkappingen zijn in stijlvol antraciet en modern zwart verkrijgbaar. Kleuren die aan voor iedere gevel een verrijking zijn. Of u nu een modern huis heeft of een jaren '30 woning. Onze overkappingen zijn een verrijking van uw woongenot én echte blikvangers.

Bezoek onze showroom in het midden van Nederland

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van aluminium overkappingen? Maak een afspraak en bezoek onze showroom. We vertellen graag meer over onze aluminium terrasoverkappingen.