VerandaGlaswand

Een betaalbare glazen schuifwand op maat

Een glazen schuifwand op maat is een voordelige manier om een veranda of overkapping om te toveren tot een comfortabele tuinkamer. Glazen schuifwanden zijn ideaal om het buitenseizoen te verlengen. Met een simpele handbeweging schuif je de glazen wanden open of dicht. Wist je trouwens dat er glazen schuifwanden op maat bestaan voor vrijwel iedere overkapping? 

Met een glazen schuifwand voor je overkapping geniet je ook tijdens afkoelende avonden van je tuin. Glazen schuifwanden zijn praktisch en comfortabel in gebruik. Daarnaast is het een voordelige én ook nog eens een mooie manier om een veranda of overkapping mee te verfraaien. 

Een glazen schuifwand op maat is een perfecte oplossing voor iedereen die een aluminium overkapping of veranda wil beschermen tegen weersinvloeden, insecten en vuil. Een glazen schuifwand biedt niet alleen bescherming: een schuifwand van glas geeft ook een gevoel van openheid en ruimte. Of je nu je overkapping of veranda wilt renoveren of van plan bent om een nieuwe te bouwen? Een glazen schuifwand op maat is een slimme en goede investering.

 

Haal meer uit je veranda of overkapping met een glazen schuifwand 

Het is vooral genieten van een terrasoverkapping tijdens warme dagen. Door een glazen schuifwand toe te voegen aan je overkapping is het ook mogelijk om tijdens afkoelende avonden comfortabel onder je overkapping te genieten. De glazen schuifwanden van VerandaGlaswand.nl bestaan uit verschillende glazen panelen van hoogwaardig veiligheidsglas. De glazen schuifpanelen, die samen een glaswand vormen, zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, zoals 82, 98, en 103 centimeter breed. Ben je op zoek naar een glaswand met meer uitstraling? Kies dan voor een glazen schuifwand met steellook!

De breedtematen die VerandaGlaswand aanbiedt, zorgt dat voor vrijwel iedere overkapping een juiste samenstelling aan glazen schuifwanden mogelijk is. Zo krijg je een glazen schuifwand die voor jouw situatie op maat is. 

 

Unieke onderprofielen van aluminium in zwart of antraciet 

De onderpanelen van VerandaGlaswand.nl zijn voorzien van unieke voorgemonteerde aluminium profielen. De onderprofielen zijn voorzien van een verwisselbaar loopspoor met een geïntegreerde waterafvoer. Mocht er onverhoopt schade ontstaan, dan hoef je alleen het loopspoor te vervangen. Een volledig nieuw profiel aanschaffen is in dat geval niet nodig. De profielen zijn gemaakt van aluminium en leverbaar in zwart en antraciet. De profielen sluiten perfect aan op jouw glazen schuifwand op maat. 

Een heel groot voordeel van deze voorgemonteerde profielen: je hoeft zelf niks te monteren op kwetsbaar glas. Glas is kwetsbaar materiaal en schade ontstaat daardoor snel. Door de voorgemonteerde profielen is het veel eenvoudiger om een glazen schuifwand zelf te plaatsen. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het glas beschadigt. 

In kleuren en maten kun je kiezen voor een glazen schuifwand op maat voor jouw veranda of overkapping. Ook kun je kiezen voor verschillende loopsporen: maatwerk voor jouw veranda of overkapping. 

 

Eenvoudig open- en dichtschuiven van een glaswand 

De glazen panelen schuif je eenvoudig open of dicht. Dat komt door een aluminium onder- en bovenrail. De rail is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en voorzien van twee, drie, vier, vijf of zes sporen. Welke rail je nodig hebt is afhankelijk van het aantal glazen panelen en dus ook van de breedte van je veranda of overkapping. Omdat iedere overkapping anders is, is het belangrijk dat de onder- en bovenrails in de juiste maat zijn. Welke rail je kiest is afhankelijk van de maat van jouw veranda of overkapping. Gebruik onze keuzehulp om te bepalen hoeveel panelen er nodig zijn voor jouw overkapping of veranda. 


Voorgemonteerde én geruisloze wielen 

De glazen panelen schuiven met behulp van wielen over de rails. Wij monteren de wielen alvast voor je. Monteren op glas vraagt namelijk om vakmanschap, omdat glas heel kwetsbaar is. Het juiste gereedschap en vakmanschap is nodig om schade te voorkomen. Onze klanten zijn heel blij met de voorgemonteerde wielen. Het maakt het zelfstandig plaatsen van een glazen schuifwand veel eenvoudiger, doordat ze de wielen alleen nog maar hoeven af te stellen op de juiste hoogte.

Nog een heel groot voordeel van onze voorgemonteerde wielen: ze zijn gemaakt van een heel hard soort kunststof. Daardoor zijn ze slijtvast en een stuk geruislozer dan aluminium wielen. Hierdoor schuif je jouw perfect aansluitende glazen schuifwand op maat met veel plezier open en dicht. 


Bekijk glazen schuifwanden in onze showroom 

Bij VerandaGlaswand.nl bestel je jouw glazen schuifwanden op maat. Kies eenvoudig de juiste hoogtes en het aantal panelen en verander jouw overkapping in een prachtige tuinkamer. 

Mag dat: vergunningvrij een overkapping plaatsen?
Een houten overkapping voorzien van glazen schuifdeuren
Hoe plaats je zelf een glazen schuifwand?