VerandaGlaswand

Glazen schuifwanden voor Jan & Wilma uit Maurik

Voor Jan en Wilma uit Maurik heeft VerandaGlaswand de kers op de taart mogen toevoegen, namelijk de glazen schuifwand om zo langer de seizoenen te kunnen verlengen.  Een tevreden Jan vertelt…. 

“Wij zijn hier een aantal jaren geleden komen wonen. Na een lange tijd in Lienden te hebben gewoond, zijn we teruggekeerd naar het geboortedorp van Wilma. Ongeveer drie jaar geleden hebben we een houten veranda aan ons huis gebouwd. Doordat we veel wind en tocht ervaarde, hebben we besloten om glazen schuifwanden te plaatsen.”

Jan & Wilma

 

Inspiratie opdoen

“We hebben de tijd genomen om ons te oriënteren en hebben inspiratie opgedaan op de website van VerandaGlaswand. Dit zag er zo verzorgd en compleet uit dat we hebben besloten een afspraak in te plannen via de website” 

 

Bezoek aan de showroom

Vandaar dat Jan en Wilma op een gegeven moment aan de tafel zaten bij Bernard. “Dat was een leuk gesprek, waarin Bernard gelijk onze wensen begreep. Hij dacht van A tot Z met ons mee. Bernard had een duidelijk plan van aanpak, de schuifwand moest in dit geval om de bestaande staanders van de overkapping geplaatst worden. Dit was een idee die we nog nergens anders hadden gelezen of gezien. Hierdoor ervaren we maximale openheid als we de glazen schuifwanden naar de beide muren verplaatsen.”

 

Verlenging van de woonkamer

Jan en Wilma zijn erg blij met de schuifwanden. “Het is een plek geworden waar we samen kunnen zitten en waar we langer van de seizoenen kunnen genieten! Een soort verlenging van de woonkamer waardoor we er in alle seizoenen gebruik van maken.” Wilma verteld enthousiast. “Afgelopen december hebben we zelfs oliebollen gebakken in onze overkapping, de buurt kwam lekker mee-eten. Supergezellig en je hebt de geur niet in huis!”    

Houten veranda

Houten veranda

Dankzij glazen schuifwanden een extra woonkamer voor Erwin & Kim uit Aalten
Glazen schuifwanden voor Jan & Wilma uit Maurik
Mag dat: vergunningvrij een overkapping plaatsen?