• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Blog

    Meer lezen? Bekijk alle posts

    Tegenwoordig brengt bijna iedereen meer tijd door in en rondom huis. Natuurlijk willen we daarbij optimaal kunnen genieten in onze eigen omgeving.

    Als het regent, als de zon schijnt en als we aan het werk zijn. Bijvoorbeeld thuiswerken of langer genieten van de zomeravonden is eenvoudig te realiseren door het plaatsen van schuif glaswanden. Buitenkamers en glazen schuifwanden zijn dan ook makkelijk te installeren.

    Waarom VerandaGlaswand.nl

    Enige tijd geleden een veranda gebouwd of op zoek naar een glazen schuifwand voor u overkapping? Nú is het tijd om er optimaal van te genieten. En daar komen wij, VerandaGlaswand.nl in beeld. Wij ontzorgen, geven advies, leveren snel en weten waar we over praten.

    Snelle levering van de glaspanelen, eenvoudige montage van de benodigde profielen en kwaliteit van het geheel. We beperken ons niet tot standaard afmetingen, ook met maatwerk helpen we u graag.

    We leveren een mooi product, jouw veranda of overkapping krijgt zo een flinke update. Een update waar je echt veel plezier van gaat hebben. Dat is pas investeren, direct resultaat!

    Het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten en het eindresultaat van de geplaatste glaswanden. Dat maakt ons trots op VerandaGlaswand.nl.

    Kwaliteit en een scherpe prijs

    We hanteren scherpe prijzen, dit is mede mogelijk doordat wij geen showroom hebben. Ons systeem is eenvoudig, vandaar dat we bij veel klanten alleen leveren. De montage van de glazen schuifwanden door ons uit laten voeren is ook mogelijk. Dit doen we tegen een vast tarief.

    Kwaliteit en een scherpe prijs

    Doordat we geen showroom hebben kunnen we scherpe prijzen hanteren, daarnaast installeren we voor een vast tarief de schuifwand optioneel. 

    Volg ons

    Volg onze Instagram pagina

    Bekijk alle post