VerandaGlaswand

Een houten overkapping voorzien van glazen schuifdeuren

Heb je een houten overkapping of veranda en wil je die graag voorzien van glazen schuifdeuren? Dat is helemaal geen verkeerd idee! Wist je dat je in Nederland bijna altijd vergunningvrij een overkapping of veranda mag plaatsen? En als je daar glazen schuifwanden aan toevoegt creëer je een prachtige tuinkamer. Win-win dus!

Een houten overkapping voorzien van glazen schuifdeuren is een praktische, voordelige en mooie oplossing. De glazen schuifwanden van VerandaGlaswand.nl sluiten naadloos aan op bijna iedere houten, stenen of aluminium overkapping. De glazen schuifdeuren van VerandaGlaswand.nl plaats je eenvoudig zelf. Zo kun jij tijdens afkoelende avonden heerlijk blijven genieten van de veranda in je tuin.

 

Zelf zijwanden plaatsen onder een overkapping

Wil jij een houten veranda of overkapping aan de zijkanten dichtmaken, zodat je comfortabeler zit tijdens afkoelende avonden? In dat geval zijn glazen schuifdeuren ideaal. De glazen schuifwanden van VerandaGlaswand.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Zelf zijwanden maken voor je houten overkapping is met de glazen schuifwanden van VerandaGlaswand.nl goed te doen.

De glazen schuifwanden van VerandaGlaswand.nl zijn voorzien van voorgemonteerde profielen. Wel raden we je aan om goed de maten op te meten. Dit geldt zowel wanneer je de glazen schuifwanden aan de zijkanten van je overkapping plaatst, als wanneer je een glazen schuifwand over de totale breedte van je overkapping plaatst. Lees in dit artikel hoe je zelf een glazen schuifwand plaatst.

 

Glazen schuifwanden die perfect passen onder een houten overkapping

Een glazen schuifwand op maat is een voordelige manier om een veranda of overkapping om te toveren tot een comfortabele tuinkamer. Glazen schuifdeuren zijn ideaal om het buitenseizoen te verlengen. Met een simpele handbeweging schuif je de glazen wanden open of dicht. Wist je trouwens dat er glazen schuifdeuren op maat bestaan voor vrijwel iedere houten overkapping?

Het is vooral genieten van een terrasoverkapping tijdens warme dagen. Door een glazen schuifwand toe te voegen aan je houten overkapping is het ook mogelijk om tijdens afkoelende avonden comfortabel in je tuin te genieten. De glazen schuifwanden van VerandaGlaswand.nl bestaan uit verschillende glazen panelen van hoogwaardig veiligheidsglas. De glazen schuifpanelen, die samen een glaswand vormen, zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, zoals 82, 98, en 103 centimeter breed. En passen onder vrijwel iedere houten overkapping.

 

Koop glazen schuifwanden voor je overkapping of veranda eenvoudig en veilig in onze webshop

Ben je overtuigd en ga jij binnenkort een veranda of overkapping in je tuin (laten) plaatsen? Dan is het helemaal geen gek idee om je vast te oriënteren op glazen schuifwanden van hoge kwaliteit. In onze webshop vind je een handige rekentool, waarmee je eenvoudig uitrekent welk formaat schuifwand het best aansluit op jouw overkapping. Wil je de glazen schuifwanden liever in het echt bewonderen, voordat je ze aanschaft? Dat kan! Kom langs in onze showroom in Barneveld. We laten je graag de verschillende opties en mogelijkheden zien.

Glazen schuifwanden voor Jan & Wilma uit Maurik
Mag dat: vergunningvrij een overkapping plaatsen?
Een houten overkapping voorzien van glazen schuifdeuren